2
Assalamualaikum semua.

Malam ni lega sebab dah selesai drama Patahnya Sebelah Sayap. Berminggu-minggu follow akhirnya dah berakhir. Alhamdulillah dah ditimpa karma pun si jahat Amzar. Hihi 

Malam ni entry blog saya ni santai-santai je. Tiada topik berat-berat. Hanya nak ceritakan rutin supplemen saya sekali sekala.

Apa yang saya makan malam ni before tido? Ni dia.. Natural herbs untuk detoks dan kempiskan balik perut. Setiap kali terasa perut makin membuncit, ini lah yang saya carik ๐Ÿ˜„

Herblax! Antara vitamin yang paling laku keras sebab ada dalam set slimming. 

 

Iolls suka Herblax ni sebab.. Ia

✔️ merawat masalah sembelit dan melawaskan perut
✔️ merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin.
✔️ mengempiskan perut
✔️ mengurangkan ketegangan perut

Yang paling best, ia herba yang mendetoks secara lembut & tak menyakitkan pun. 

Sangat la apa yang saya perlukan sekarang. Esok boleh terus dapat effect perut kempis, yay!

Serius memang Herblax ni akan bantu bersihkan usus kita dan membantu mengempiskan lagi perut kita ni. 

Saya paling suka bila usus saya bersih dan saya dapat pastikan nutrien penting yang bakal saya ambil esok akan dapat diserap ke dalam tubuh badan saya dengan lebih efisyen. Ya la kan bila usus dah bersih daripada kerak-kerak najis dan sisa makanan, tentu la penyerapan nutrien menjadi lebih baik dan berkesan. Badan kita pun akan rasa lebih ringan bila dah selesai mendetoks ni.

Alhamdulillah.. selamat malam dunia!

Berminat untuk order Herblax, boleh hubungi saya ya di Whatsapp 012-6753078

Rakan konsultasi Shaklee anda,

Wan Syahida

SID 1143254.

Post a Comment

  1. sayaa masih bernasib baik kerana perut masih kempis lagi..semoga info ini bermanfaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe untung lah perut masih kempis. ramai orang yang risau perut semakin buncit :-)

      Delete

 
Top