0
Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.

Hampir semua wanita yang mengalami masalah jerawat. Bukan sahaja wanita malah lelaki juga. Stressnya rasa bila jerawat keluar kan? Lagi-lagi kalau yang keluar tu jerawat batu. Kadang-kadang pada waktu yang kita sangat-sangat la tak nak dia keluar. Jadi tak hairan la bila Set Jerawat Shaklee ni sangat kerap dicari dan dikejar orang. 

Kebetulan dalam bulan lepas ramai pula yang bertanyakan tentang set ni kepada saya. Memasing nak atasi masalah jerawat ni. Ada yang orang muda, ada yang wanita hamil. Tidak kira daripada golongan mana, ramai yang nakkan set jerawat ni. 

 

Jadi di sini saya akan terangkan mengenai Set Jerawat Shaklee. Set ini terdiri daripada Garlic Complex dan juga Vitamin C. Ini adalah set yang paling asas ya. Untuk bantu masalah anda dengan lebih spesifik, boleh la hubungi saya secara terus atau secara peribadi untuk saya kenalpasti masalah anda dan untuk saya cadangkan set yang paling sesuai untuk anda; iaitu set apa yang harus anda ambil terlebih dahulu, item mana yang perlu anda elakkan terlebih dahulu dan lain-lain.

Yang ada masalah jerawat sekali satu pakej dengan resdung, lagi la sesuai ambil set ni tau. Kita rawat dari dalam ke luar. Dan orang yang mengalami jerawat akibat resdung ini, mereka lebih sesuai untuk tambahkan Alfalfa dan juga B-Complex supaya dapat merawat masalah resdung yang menjadi punca jerawat.

Apakah Kelebihan Garlic Complex Untuk Jerawat ?

🌸Garlic bersifat antibakteria, antifungus dan antiviral
🌸 Memiliki antioksidan yang tinggi
🌸Bertindak sebagai antibiotik untuk melawan bakteria
🌸 Menguatkan sistem imun terhadap bakteria jerawat
🌸Menghalang penyakit berjangkit seperti selsema dan kulat
🌸Mengurangkan rasa sakit dan pedih akibat luka jerawat

Apakah Kelebihan Vitamin C Sustained Release Untuk Kulit Wajah?

✅Mengurangkan kesan SUNBURN
✅Menjadikan kulit lebih gebu
✅Melembabkan kulit dari dalam
✅Mengurangkan minyak dekat muka
✅Mengurangkan jerawat dan jerawat batu
✅Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅Tona kulit menjadi lebih sekata
✅Mencerahkan kulit secara semulajadi

All in one dalam satu set ni sahaja. Selesaikan masalah jerawat dari asasnya! Minyak & bakteria kasi nyahkan je ngan set jerawat ni. Nanti dah settle masalah jerawat, boleh try hilangkan parut dengan ESP dan Vitamin E pula. Vitamin C masih boleh diteruskan. 

Set ni memang best & sesuai sangat nak atasi jerawat. Mana yang rasa geramm sangat dengan jerawat yang degil dan jerawat batu tu boleh la cuba atasinya dengan Garlic dan Vitamin C ini. Amalkannya dahulu untuk atasi masalah jerawat dari dalam. Kemudian bila dah hilang masalah jerawat, kita akan consult anda dengan Set Untuk Menjadikan Kulit Lebih Cerah, Gebu dan juga Set Menghilangkan Parut.

Boleh contact saya untuk sebarang bantuan atau order.. 012-6753078

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.

These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia.

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..
Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?
Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?
Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?
 
Boleh hubungi,

Wan Syahida


Rakan Konsultasi Shaklee Anda

www.syahidashukri.com

Post a Comment

 
Top