0
Assalamualaikum semua! 

 

My Shaklee Effect

Sebenarnya semalam Facebook tunjukkan Friendship Memory saya & husband.. Dah 7 tahun Friend kat Facebook. 

FB tunjukkan gambar-gambar lama kami. Dari awal berkahwin sampai sekarang. Saya tengok balik gambar lama saya, terkejutnya rasa.. Hairan rasa, awat teruk sangat muka saya ni dulu?? Berminyak, kusam, gelap.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ 

Bezanya ngan sekarang sejak saya dah amalkan Shaklee especially my favourite Vitamin C. And of course ESP. Lepas saya start sejak akhir 2014, sekarang dah banyakkkk sangat improved! Berminyak pun dah sangat kurang, kulit dah nampak makin cerah dan dah tak kusam lagi macam dulu-dulu. Haa teruja rasa. 

Saya sendiri pun tak perasan sebenarnya. Patut la hairan bila foundation yang duk biasa pakai zaman dolu-dolu rasa macam dah tak match. 

So saja compare gini nak tengok dan tunjuk perbezaan ketara ๐Ÿ˜„. Asyik tengok effect orang lain je sampai tak perasan effect kepada diri sendiri ๐Ÿ˜…

Vitamin C and ESP.. Both really make you look and feel more healthy and more beautiful. All from the inside out!

Kelebihan Vitamin C dan Energizing Soy Protein (ESP) untuk Kecantikan

 

๐ŸŒท ESP

✔️ Penyelesaian kepada masalah kulit kusam, berjerawat dan tidak sekata
✔️ Membantu menganjal dan menegangkan kulit
✔️ Kandungan protein yang tinggi dapat merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Bila kolagen cukup maka akan terhasil lah kulit yang awet muda gitu.


๐ŸŒท VITAMIN C

✔️ Mencerahkan kulit seluruh badan
✔️ Merawat masalah tona kulit tak sekata
✔️ Kurangkan masalah kulit berminyak
✔️ Kurangkan masalah kulit kusam
✔️ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri


Kedua-duanya merupakan Set Asas Kecantikan yang paling diminati ramai. Anda nak cantik? Rugi kalau tak cuba ni. 

Berminat, boleh hubungi saya untuk saya consult anda ya.

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia.

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?
Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?
Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?
 
Boleh hubungi,
Wan Syahida
Rakan Konsultasi Shaklee Anda
www.syahidashukri.com

Post a Comment

 
Top