0
Assalamualaikum para pembaca saya yang budiman.

Hari ni saya nak share testimoni dan feedback daripada salah seorang customer saya yang merangkap rakan sekolah saya dahulu. Dia sama macam saya, seorang ibu, dah ada 2 orang anak. Tapi dia masih bekerja manakala saya surirumah. 

Dulu, dia selalu sangat mengadu letih jadi supermom. Letih kerja, balik sambung kerja as a mom n wife. Memang dia pernah tanya-tanya kat semua orang apa yang sesuai untuk dia consume, energy drink ke apa ke. Masa tu dia lum pernah try apa-apa produk Shaklee. In the end saya suggest dia try ESP. Dia pon try. 😬

Lepas dah try ESP, terusss dah jadi big fan of ESP bila dah rasa sendiri!! Hehe πŸ˜‚ . Much bigger fan than me kot!! πŸ˜„ 

Alhamdulillah bila dia dah rasa sendiri effect bertenaga especially masa bulan Ramadhan yang lepas. Kalau dulu dia asyik terpaksa stop puasa (penat menjadi ibu yang menyusu) but this year dia berjaya puasa full πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ. Alhamdulillah good for her! 😊

 
Testimoni kawan saya yang sangat menyukai ESP

Dia juga ada masalah gastrik tau. Dia tak boleh berlapar. Kalau skip makan, tambah pula menyusu badan, memang gastrik la jawabnya. Sebab tu masa bulan puasa yang lalu, dia sangat-sangat suka dengan ESP ni sebab membantu dia kenyang lebih lama & bertenaga. Takde lagi masalah gastrik yang menyebabkan dia terpaksa ponteng puasa. Tambahan lagi dia masih menyusu bayi. Tahun yang terdahulu dia terpaksa untuk tak berpuasa sebab masalah ini. Alhamdulillah tahun ni masalah tu dah tak timbul lagi dan dia berjaya puasa full!

Now she's really hooked with Shaklee and terus try produk-produk yang lain untuk bantu atasi masalah wajah lesu plak! She asked what should she try. Saya suh try Vitalea. After few weeks... Now wajah pun dah kurang lesu and noticed by her husband herself. Again sangat berpuas hati. Syukur, seorang lagi kawan yang saya berjaya 'jangkitkan' dengan #ShakleeEffect πŸ˜€ haha jangan marah.

Kalau dah try produk yang berkualiti dan berkesan tu nak buat camne kan. Mesti la terpaksa rasa effect dia πŸ˜‹. Disebabkan keyakinan saya terhadap produk-produk Shaklee ini, saya langsung tak ragu-ragu pun apabila mencadangkan untuknya ESP, Vitalea, Vitamin C dan B-Complex. Saya yakin semuanya akan sangat-sangat membantu seorang ibu bekerja seperti dia untuk kekal bertenaga dan sihat sentiasa.

I hope she will continue be a successful and healthy working mom & wife to her husband and two little children.

Because... A woman should not just work and get exhausted, but a woman should care for herself as well and be happy and feel beautiful. Because there are many people in the family that depend on her; her husband, children and parents. Sebab tu, saya sangat terpanggil untuk bantu Nursyamsiah Bint Shamsuddin . Because every mom needs something to help them keep going. 

Harap lebih ramai lagi ibu-ibu yang boleh dapat manfaat yang sama 😊

Consulting and helping people is my hobby nowπŸ˜„

Kalau anda pun rasa anda perlukan sesuatu tapi tak tahu apa nak amik, saya leh bantu okay! Pastu bersedia la untuk dijangkitkan jugak πŸ˜„

Your health and beauty consultant,
Wan Syahida Kahar

Post a Comment

 
Top