0
Nasihat Para Ustaz Mengenai Solat
Nasihat Para Ustaz Mengenai Solat

  1. Orang yang tak solat akan banyak masalah, tidak tenang, cepat marah, susah nak terima kenyataan dan selalu nampak salah orang lain. - U...

Read more »

0
Nutrien Anak Ketika Travel
Nutrien Anak Ketika Travel

Assalamualaikum semua. Semoga sentiasa berada dalam rahmat & lindungan Allah..   Salah satu benda yang paling penting yang saya selalu b...

Read more »

2
Keputusan Ujian Darah Saya: Kolestrol Turun!
Keputusan Ujian Darah Saya: Kolestrol Turun!

Assalamualaikum semua.  Hari ni ikut husband gi tempat kerja.. So ambil peluang untuk buat blood test. Biasanya rutin buat blood test ni say...

Read more »

0
My Most Favourite Daily Routine
My Most Favourite Daily Routine

Assalamualaikum semua. Nak cerita tentang rutin saya hari-hari setiap pagi ni.  Inilah Vitamin C yang saya ambil selalu.    Setiap hari ta...

Read more »

0
Kelas Online: Kenapa Bisnes Shaklee?
Kelas Online: Kenapa Bisnes Shaklee?

Assalamualaikum semua. Sebagai seorang leader dalam perniagaan Shaklee saya, saya mesti lah berikan input dan sharing kepada downlines saya....

Read more »

0
Masalah Gatal Tekak, Hidung dan Jadi Selsema?
Masalah Gatal Tekak, Hidung dan Jadi Selsema?

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.   Ada tak yang alami masalah camni? Tekak gatal, hidung gatal, pastu dah start la nak berhi...

Read more »

2
Tips Ibu Hamil Tidur Lebih Lena Sepanjang Malam
Tips Ibu Hamil Tidur Lebih Lena Sepanjang Malam

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman.   Sakit belakang dan gangguan tidur memang tak dapat dipisahkan daripada ibu-ibu yang hamil...

Read more »

0
Info Produk - Energizing Soy Protein (ESP)
Info Produk - Energizing Soy Protein (ESP)

Assalamualaikum semua. Tentu anda pernah dengar mengenai ESP kan? Lazimnya ESP ni sangat popular di kalangan ibu-ibu yang breastfeeding. Ini...

Read more »

0
Persiapan Kesihatan Diri Ketika Travel
Persiapan Kesihatan Diri Ketika Travel

Assalamualaikum semua pembaca saya. Apa khabar? Bebaru ni saya pergi bercuti ke Turki dan menunaikan Umrah sambil membawa kedua-dua anak say...

Read more »

0
Cara Atasi Masalah Sakit Belakang Ibu Hamil
Cara Atasi Masalah Sakit Belakang Ibu Hamil

Assalamualaikum semua.   Hari ni izinkan saya share tentang masalah yang terlalu biasa dialami oleh ibu-ibu yang sedang hamil dan bagaimana ...

Read more »

2
Umrah Ziarah Turkey Bersama Andalusia (Part 3)
Umrah Ziarah Turkey Bersama Andalusia (Part 3)

Assalamualaikum semua. Day 2 (Continued) Untuk 1st day kami kat Turki, selepas ziarah makam Abu Ayub Al-Ansari, kami dibawa menaiki feri unt...

Read more »
 
 
Top