0

Assalamualaikum semua!!


Sejak baca sharing Dr Hamid Arshat yang amalkan Resveratrol untuk anti-oksidan, saya start buka mata tentang Resveratrol. 


Tu doktor pakar tu.. 


Bila Dr share? Masa akhir tahun nak masuk awal tahun 2017 bebaru ni la. Dulu-dulu pun ada juga Dr share di personal FB beliau. Sebab saya gemar follow beliau jadi saya dapat la tahu.


Then.. Antara yang saya belajar tadi masa online nutrition class.. 


Kalau gabungkan Resveratrol dengan Polifenol tumbuhan pulak (macam yang ada dalam Vivix) akan memberikan kesan yang JAUHHHH lebih berkuasa daripada Resveratrol je semata-mata. (Yang dah sedia anti-oksidan yang bagus tu)


Dan kuasanya tu pulak bila bergabung, sebanyak 10x ganda lebih TINGGI lagi daripada Resveratrol je semata-mata tau.


 


So, bayangkan how powerful anti-oksidannya.


Semua khasiat anti-oksidan yang superpower ni pulak, akan mampu melindungi sel-sel anda supaya sel anda tu sentiasaaalah muda.. wah wah ๐Ÿ˜€


Kalau orang lain makin hari makin tua, anda makin hari makin lambat tua pulak ๐Ÿ˜„


Bukan la takkan tua. Cuma kita boleh melambatkan penuaan tu.


So ape yang menarik bila sel-sel sentiasa muda ni? ๐Ÿค”


Selain daripada muka dan badan awet muda, sebenarnya sel yang sentiasa muda ni bagus sebab penyakit yang berbahaya susah nak singgah... 


Dan tu yang memang kita nak, kan.


Bila sel-sel sentiasa terjaga, terlindung dan sukar dirosakkan, ia takkan mudah diserang penyakit-penyakit. Penyakit yang macam mana tu? Penyakit di sini maksud saya adalah seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, serangan jantung, strok atau angin ahmar, Alzheimer atau nyanyuk, sakit sendi dan sakit lutut, gout, slipped disc dan lain-lain.


Kita tackle daripada peringkat sel lagi. Jadi, tak de chan la penyakit nak membiak dalam badan kita ๐Ÿ˜„

 

Sebab tu la best amalkan Vivix ni. Best bila kita hadiahkan kat Mak Ayah. Dan kita sukaaaa ajak ramai-ramai orang prevent penyakit dengan super-antioxidant Vivix. 


Kalau anda jenis yang minat dengan produk yang ada clinical studies, siap ada 3rd party tests, dan siap ada Nobel Prize winner yang dah kaji KESAN pengguna Vivix for 5 years dan LIHAT Telomere dalam DNAnya bukan makin pendek tapi makin panjang, then you can be certain of Vivix... 


If not for yourself, it's for your parents ๐Ÿ˜‰



 


 


 


 


Promosi Vivix tau this month! (Januari 2017)


Beli 2 dapat diskaun 5% dan FREE membership


Beli 6 dapat 1 botol FREE dan FREE membership



Berminat untuk order? Boleh whatsapp saya untuk saya bantu sebaiknya ๐Ÿ˜Š


Salam sayang,


Wan Syahida Kahar


SID 1143254


012-6753078


Rakan Nutrisi Shaklee Anda


Post a Comment

 
Top