0

Assalamualaikum semua.


 

Alhamdulillah, 1st online class for 2017 ๐Ÿ˜„. Pagi tadi berkesempatan untuk dengar sharing daripada bakal Master, senior key coordi Tiera ๐Ÿ˜. Tq so much Master Nur Zahirah yang adakan online class ni. 


Camni la selalu. Kelas bimbingan semua dari rumah. Jadi mudah kalau kita yang beginners baru nak belajar berniaga, cari income dari rumah, dan tingkatkan kemahiran diri.


Banyak yang Tiera share. Daripada asal seorang yang amat low self-confidence, selalu dibuli di sekolah sejak tadika & selalu rasa diri sendiri takde yang menarik untuk disukai orang sampai ke alam IPTA, kini dah totally changed menjadi leader yang sangat hebat dalam Shaklee & self-confidence terus melonjak naik jadi orang yang sangat sangat berbeza.


Plus dulu diejek hitam dan selekeh masa di sekolah. Diejek tembam, bulat. Tapi kini dengan supplemen Shaklee, dia pun dah tukar jadi cun dan berkulit cerah tau. Dan yang paling penting badan rasa jauh lebih energetic n sihat. Saya memang dari dulu suka follow Tiera dan baca pengalaman dia dengan Shaklee. Sejauhmana diri dia berubah dengan Shaklee.


Tapi yang paling bermakna tentulah diri sendiri dah tukar jadi orang yang lebih berkeyakinan. Yakin untuk menulis di FB. Yakin dalam kata-kata. Berilmu dan berjaya. Semuanya hanya dengan title Work-At-Home-Wife. Itu la Tiera. 


Tujuan saya share adalah nak bagi kita faham... yang semua orang boleh belajar, semua orang boleh berubah. Semua orang boleh berjaya kalau dia betul-betul DECIDE dia nak berubah. 


Dalam Shaklee kita akan totally change daripada negatif kepada positif. 

Daripada jauh dengan Allah jadi dekat. 

Daripada lonely kepada hidup berukhuwwah. 

Daripada tak reti nak berniaga jadi reti.

Daripada no income kepada big income.


Thanks Tiera sebab berikan sharing yang berguna buat kami. Seronoknya dapat dengar segala rahsia Tiera macam seronoknya dapat jumpa artis yang dah sekian lama saya minati & follow dalam diam. Gituu haa heheh.


Thanks juga nanny Ira yang jemput Tiera. Semoga makin sukses.


#LATteam

#LATfamily

#ShyeShaklee

Post a Comment

 
Top