0
Bismillah.

Ingin saya kongsikan dengan anda sharing daripada Tuan Haji Roslan Ghazali yang telah lama berpengalaman dalam Shaklee dan telah mengenali ramai pengguna Shaklee dari seluruh Malaysia, tak kira usia dan tak kira bangsa.

 
KISAH TONIC AJAIB VIVIX

Peringkat awal 2004 vivix mdpt sambutan hangat di kalangan masyrakat dan leaders Chinese.

Bg mereka nilai vivix amat murah jika di bandingkn dgn kos mendapatkn Resveratrol dari red wine. Kos sebotol vivix sama dgn Rm 30000 jika mampu minum 3000 gelas red wine.

Satu sudu teh 10 ml bersamaan 100 gelas red wine yg ada resveratrol.Mmang masyarakat Cina amat myukai product kesihatan yg bri kesan awet muda.Byk testimoni telah dpt di kongsi. Lg pun dgn vivix senang dpt repeat order dan senang utk effektif.

Bg masyarat India vivix byk membantu pesakit spt darah tinggi dan diabetes.Ada leaders yg hanya fokus jual vivix sahaja sehingga mjadi effektif coordinators.

Hujjah mereka amat mudah..analaogy sebuah rmh atau bangunan yg dah berpuluh thn mesti byk yg kena repair spt bumbung yg bocor,dinding yg berlubang,paip yg berkarat dsbnye..oleh itu vivix diperlukn utk REPAIR dulu mana2 sel atau organ yg dah rosak.

Saya kenal bberapa org leaders yg komited jual vivix dlm quantiti yg bykk.

Masyarakat Melayu telah mula menerima vivix setelah yakin tentang status halal dan bila melihat kesan yg amat positif dari penggunaan vivix..antara testimoni yg di viral adalh stroke,diabetes,kanser,darah tinggi dan kidney failure.

 

Bg generasi Y mereka teruja dgn kemampuan vivix boleh mjadikn rupa paras kulit wajah yg makin mulus...testimoni menayang wajah2 cun ni pun jd viral.

Apapun soalan dari gambar ni nape sya minum vivix trus dr botol??..sbb utama mudah dan tak rugi jika ia melekat pd sudu.Lg pun sebotol ni mgkin tahan seminggu lebih je...

Wpun harga vivix agak tinggi tp masyarakat sudah fhm nilai kesihatan lg mahal..kos operate jantung dan kos rawatan buah pinggang dan kanser lg mahal...

Faktor2 di atas mnyebabkn vivix mjadi minuman fav bg mereka yg pentingkn kesihatan,kesejahteraan kluarga serta penampilan yg hebat.

Saya dan Master Law sendiri yg minta Mr Roger bwa masuk semasa kami dinner di Kuala Lumpur pd 2004 wpun harga agak tinggi.

Mudah2 anda trus bkongsi anugerah alam dan sains ini dgn org yg anda CARE..

Shaklee make this possible..Tima kasih Shaklee.

 

Alhamdulillah. Sekian sharing daripada Tuan Haji Roslan.

Berguna kan produk Vivix Shaklee ini? Tak kira siapa, tak kira bangsa, semua yang dah mengenali produk Vivix ni tak nak lepaskan peluang untuk membeli dan mengamalkannya untuk diri mereka dan ahli keluarga yang mereka sayang.

Dulu. saya sendiri pun rasa tak mampu untuk dapatkan Vivix ni. Tapi saya cuba sampai dapat. Waktu ada promosi begini lah masanya untuk kita mencubanya. Alhamdulillah sekarang hari-hari pun saya boleh minum Vivix. Rezeki yang dikurniakan Allah.

Semoga lebih ramai lagi orang yang mampu untuk membeli Vivix ini. Kerana harga kesihatan itu tak ternilai jika nak dibandingkan dengan harga Vivix ini.

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..
Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?
Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?
Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?
 
Boleh hubungi,
Wan Syahida

Post a Comment

 
Top