0
Bismillah.

Assalamualaikum semua. Minat tak nak tahu cara-cara untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee? 

Untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee ini, mesti ada orang lain yang dah jadi ahli Shaklee yang mendaftarkan untuk anda tau. Kiranya sponsored by dia la. Bukan sponsor biasiswa tu hehehe tapi sponsored ni maknanya didaftarkan di bawah dia.

Kalau tuan-tuan dan puan-pun pergi ke branch atau HQ Shaklee pun, mereka akan auto sponsor untuk anda bawah tak tau siapa hehe. Jadi, adalah lebih baik anda mendaftar bersama dengan orang yang anda kenal dan dah berasa selesa dengannya. Contohnya saya daftarkan la. Haa gitu.

Di sini saya terangkan secara ringkas cara-cara untuk menjadi ahli Shaklee ye.

Pendaftaran Keahlian Shaklee ini adalah sekali je seumur hidup tau. Yes Shaklee macam tu. Tak macam Amway, Herbalife atau lain-lain yang membershipnya perlu renew dan dibayar setiap tahun. 

Tapi kalau akaun Shaklee anda langsung dah tak aktif atau anda langsung tak beli apa-apa dalam masa satu setengah tahun, maka akaun Shaklee anda akan expired. 

Ini memang sadis. Rugi kalau anda tak repeat order dan amalkan supplemen sebab anda sentiasa perlu jaga kesihatan dan supplemen Shaklee akan sangat membantu. 

 
CARA JADI AHLI SHAKLEE
=====================

Memang mudah nak jadi ahli Shaklee. Kita hanya perlu pilih salah satu dari 2 cara ini.

Nak jadi ahli Shaklee untuk tujuan makan produk yang dah lebih 55 tahun dalam dunia suplimen ini dengan kos lebih rendah ni je pon boleh.

Jika nak buat bisnes, tapi rasa macam nak jadi dropship Shaklee je pon boleh. Tak perlu keluarkan modal. Hanya order terus dari Shaklee selepas customer buat payment pon boleh. 

Jika ini modus operandi yang kita pilih...bisnes pon boleh pergi jauh tau. Bermula dengan modal zero. 

Saya terangkan ye caranya ni. 

Dengan cara pertama, pelaburan kita itu hanya RM80 untuk semenanjung dan RM91 untuk borneo. 

Shaklee akan berikan memberkit yang mana semuanya tersedia di dalamnya termasuk business plan. 

Jika kita hanya join sebab nak makan produk je...bukan untuk buat bisnes. It is ok๐Ÿ˜€

Kita boleh guna nanti bila kita nak mula berjinak nak buat bisnes. 

Cara kedua...dengan belian at least 200uv (dalam RM750)...Kita terus dapat FREE MEMBERSHIP. 

Saya lebih prefer cara ini. Sebab?

1. Kita terus ambil produk yang kita nak cuba makan dan amalkan untuk sihat

2. Dapat cash back balik tauuuu. 

3. Tak perlu bayarlah pendaftaran. FREE saja. Suka kan? ๐Ÿ˜€

Mudahkan? Hanya 2 cara ini saja๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Saya tahu...

Semua orang memang nak makan suplimen dengan PERCUMA kan. Dan semua orang memang suka jika ada orang yang tolong bayarkan segala bil, rumah, kereta, segala hutang dan macam-macam lagi. 

Yang bestnya, Shaklee boleh tolong bayarkan habis semua๐Ÿ˜€. 

Saya akan kongsikan pada next sharing. 

Saya tahu...anda semua ternanti-nantikan info ini untuk dikongsi. 

Sebab semua orang nak orang tolong bayar semua bilnya tanpa ganggu duit gaji bulanannya kan.

Jika anda belum lagi menjadi ahli Shaklee...lebih baik anda bertindak sekarang. 

Sebab dah lama anda lepaskan peluang ini sebenarnya. 

Nak daftar? Boleh kontek nombor di bawah sekarang. ๐Ÿ˜€

Wan Syahida
Pengedar Shaklee Anda.

Post a Comment

 
Top