0
Assalamualaikum semua!

 

Seperti biasa, kalau masuk bulan baru, mesti ada PROMOTION baru daripada Shaklee. Jadi untuk Februari 2017, ada yang istimewa untuk semua Pengedar dan Pengguna Shaklee. Apa dia tu? Jom kita tengok!

 

1) OSTEMATRIX

Ostematrix ni paling digemari ramai. Antara kegunaanya yang paling orang suka adalah ia bagus untuk menghilangkan sakit-sakit badan serta sendi, lenguh-lenguh dan kebas-kebas terutamanya ibu-ibu yang hamil. Juga bagus untuk kesihatan otot, tulang, dan gigi serta mengelakkan sembelit. Pengguna Ostematrix juga akan merasai tidur malam yang lebih lena dan berkualiti. Esok pagi akan bangun dengan badan yang segar!

Ostematrix Shaklee diperkaya dengan Kalsium, Magnesium, Vitamin D serta mineral Boron, Zink dan mineral lain untuk membantu penyerapan Kalsium serta pembinaan struktur tulang. 

Promosi Ostematrix bulan ini adalah:
  • Beli 6 PERCUMA 1
  • Beli 2 dapat DISKAUN 5%
2) VITALEA For Children

Vitalea for Children ini adalah gula-gula kunyah multivitamin yang diperkaya dengan pelbagai vitamin serta mineral dan berperisa anggur. Sangat-sangat sesuai untuk melengkapkan keperluan nutrisi anak-anak kita seharian. 

Promosi Vitalea for Children adalah Beli 3 dan dapat PERCUMA 1 botol.

3) Item Clearance

Shaklee sedang melakukan clearance sale untuk item Lecithin dan Alfalfa dengan promosi Beli 1 dan dapat 1 botol lagi PERCUMA. Tujuan clearance sale ni adalah kerana expiry date dia dah agak hampir. 

Jadi kalau anda beli dan terus makan, konsisten makan, memang sempat nak habiskan sebelum tibanya tarikh luput.

A) LECITHIN

(Expiry date : April 2017)

Lecithin adalah pengemulsi lemak semulajadi kerana ia mempunyai kesan 'melekat kepada lemak'. Ia akan menyebabkan lemak itu terapung dalam darah dan elakkan lemak daripada melekat ke dinding membran. Jadi bagi yang ingin nak kuruskan badan, sesuai ambil Lecithin ni. 

Dalam sebotol Lecithin ni ada 180 biji dan sehari kena ambil 6 bijik untuk bantu anda kurus dengan sihat. Jadi memang sempat la nak habiskan sebelum Mei 2017. 

B) ALFALFA

(Saiz S dengan 330 biji, Expiry date Ogos 2017)
(Saiz L dengan 700 biji, Expiry date June 2017)

Alfalfa adalah dianggap sebagai Raja segala tumbuh-tumbuhan sebab khasiatnya yang sangat-sangat istimewa dan digunapakai dalam perubatan herba sejak beribu tahun dahulu lagi. 

Antara kebaikannya adalah:
- Mencuci hati, darah dan usus kecil
- Sangat tinggi alkali dan boleh kembalikan kenormalan badan yang berasid
- Melawan alahan dan resdung
- Melawan tumor dengan 30-50 biji tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu ia memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
- Mengatasi masalah keputihan wanita dan merapatkan keintiman wanita.

Selain daripada promosi di atas, ada juga TAWARAN lain daripada Shaklee yang menarik untuk anda rebut!

 

1) ENERGY for LIFE SET

Beli 2 botol VIVIX dan anda layak untuk mendapat EDISI TERHAD cawan mug Live Well, Be Well Shaklee dengan hanya RM10.60 dan Complimentary Paper Bag Creating Healthier Lives.

2) DAILY ESSENTIAL SET

Sama juga anda boleh dapat seperti di atas dengan pembelian Set Essential iaitu OmegaGuard, Vitalea with Iron, Sustained Released Vitamin C dan juga ESP. 


Yaaa itu dia semua promosi dan tawaran daripada Shaklee untuk bulan ni je! 

Jadi ni la peluang anda yang mana yang nak first time try Shaklee dan tak nak spend mahal-mahal. Sebab banyak yang tengah promo harga menjunam ni. 

Berminat dengan yang mana-mana boleh hubungi saya untuk pertanyaan, order mahupun konsultasi tentang produk.

Salam sayang,

Wan Syahida Kahar


Rakan Nutrisi Shaklee Anda


Pengedar Shaklee Petaling Jaya dan seluruh Malaysia

Post a Comment

 
Top