2
Assalamulaikum.

Di antara rutin seorang work at home mom seperti saya adalah menerima parcel daripada GDEX. Dan kalau dah dapat parcel, anak-anak la yang paling seronok dan excited.

 

Posto.. posto... 


Keterujaan anak-anak bila apa-apa parcel sampai. Posmen pun gelak tengok gelagat budak-budak ni bila nak hantar barang.. hehe. Kita nak pakei tudung pun tak menyempat.


Ameer je takde dalam gambar..๐Ÿ˜ฌ


Pastu kita plak susun stok. Sangat happy tau menyusun macam satu terapi plak hehe.


 


Kadang-kadang kalau waktu hujung minggu dan saya perlu mendapatkan stok untuk customer, saya akan pergi ke HQ Shaklee terus ataupun ke branch Shaklee di KL. Dua-dua pun saya mudah pergi.


Rumah saya terletak di PJS 1, Taman Petaling Utama. Sangat dekat dengan HQ Shaklee di Sunway. Rumah mak dan abah mertua saya pula dekat PPR Semarak, Air Keroh Setapak. Yang tu pula sangat dekat dengan branch Shaklee di Sri Rampai, Setapak. Jadi saya selalu tak ada masalah untuk ke kedua-dua premis. 


Hanya bila saya tak sempat untuk ke mana-mana, saya akan terus order secara online melalui laman web Shaklee. Lebih-lebih lagi jika saya order banyak sampai boleh dapat postage secara percuma. Postage juga boleh jadi percuma bila ada Vivix dalam order. 


Sebab tu la senang dan best sangat buat bisnes Shaklee ni bagi saya. Ia sangat mudah untuk ibu yang nak duduk di rumah sambil bekerja seperti saya.


Lihat stok saya kat rumah ni. Seronok sangat rasa bila ada macam-macam. Semangat nak menjual tu lain macam tau. Bagi anda yang berbisnes dan berniaga dari rumah juga, berusaha la juga untuk ada stok produk anda di rumah. Sebab nanti aura berniaga dia lain. Hehehe.


Haa macam kes saya ni, ada banyak stok. Ni betui-betui peniaga yang ada kedai kat umah okey ๐Ÿ˜„. Jadi sesiapa yang perlukan produk Shaklee boleh la contact ambo ye. ๐Ÿ˜


Wan Syahida Kahar


SID 1143254


012-6753078


www.syahidashukri.com


#WorkAtHomeMom

#ShyeShaklee

Post a Comment

 
Top