0
Bismillahirrahmanirrahim & Assalamualaikum semua.

Saya ingin kongsikan dengan anda fakta yang menarik ini pada hari ini. 

Pernah terfikir tak anda tentang siapakah yang menjadi tulang belakang dalam kajian-kajian saintifik yang dijalankan oleh pengeluar produk yang anda sedang ambil? Lebih-lebih lagi sekiranya produk yang anda ambil itu, anda sendiri dapat rasakan perbezaan dan keberkesanannya? 

Produk yang hebat, berkualiti dan berkesan itu tentulah diformulasikan dan dikaji oleh pakar-pakar saintis dan doktor falsafah agar diyakini kualitinya dan tidak diragui produknya.

Jadi untuk produk premium Shaklee Vivix, siapa yang mengkaji dan mengiktirafnya?
 
 

PAKAR KROMOSOM MENGIKTIRAF VIVIX?

Insan yang mengkaji dan membuat ujian ke atas Vivix ini adalah seorang Doktor hebat yang bernama Dr. Elizabeth Blackburn.

 

Beliau pernah mengetuai American Cancer Research Association.

Beliau jugak merupakan pemenang anugerah Nobel Prize in 2009 for medicine kerana menjumpai telomerase iaitu satu protein yang mampu memanjang. 

 

Telomere iaitu satu protein dalam DNA kita ni yang simpan seribu rahsia tentang penyakit kita pada masa akan datang.

Bila protein telomere rosak disebabkan faktor usia & radikal bebas, maka chromosome kita yang di copy, menjadi tak lengkap. So rosak, Maka hasillah sel yang rosak.

Terjadilah pelbagai penyakit pada tubuh kita seperti Kanser, penuaan, buah pinggang rosak, alzhemeir, penyakit saraf, diabetes, darah tinggi, strok, sakit jantung dan lain-lain.

So kajian beliau adalah untuk memastikan takde sel kromosom yang rosak.

Beliau menang dengan penemuan ni dan mendapat anugerah Noble Prize!

Pihak saintis Shaklee telah bekerjasama dengan beliau untuk hasilkan Vivix dan kerana itu Vivix hanya dipatenkan khas untuk pihak Shaklee sahaja, company lain tidak boleh tiru.. NO NO NO !

Sebab tu vivix sepatutnya semua orang makan.

Walaupun kita dah makan makanan yang sihat, tapi kita still perlukan bantuan pada tahap sel. 

 
On the cellular level to protect us from making bad cells.

Bad cells equal to diseases, cancer and ageing.

Vivix will help you.

Not your food ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

(Credit info daripada Dr. Hasifah)

Sebab itu lah, apabila kita dah kenal Vivix ini, fahami fungsinya dan kebaikannya, kita pasti nak belanja sebotol dua kat kedua-dua ayah kita. Hanya dengan sesudu kecil cecair Vivix ini sahaja, mereka dah boleh dapat khasiat Resveratrol yang mencukupi untuk bertindak memperbaiki sel-sel dalam tubuh badan yang rosak atau terjejas akibat radikal bebas yang kita tak perasan.

Jadi sebelum sel-sel mereka rosak dan menyebabkan penyakit kronik, kita dah awal-awal memperbaikinya malah menghalangnya lagi bila tetap konsisten dengan Vivix. Maka dapatlah kita elakkan daripada penyakit yang biasa dihidapi orang tua-tua kat Malaysia ni terutamanya diabetes, darah tinggi, alzheimer, sakit lutut dan sendi, kanser, gout, lemah-lemah badan, mata kabur, sakit jantung, strok, sakit pinggang, dan lain-lain masalah organ.

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda.
Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?
Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?
Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?
 
Boleh hubungi,
Wan Syahida


 

 
 



 


 
 

Post a Comment

 
Top