0
Teks : Wan Syahida Kahar

Bismillah.... Assalamualaikum semua.... Harap semua pembaca saya yang budiman sihat-sihat dan ceria-ceria selalu. Kalau anda tengah rasa down, rasa susah hati, sedang bermasalah, perbanyakkanlah ISTIGHFAR.. Pasti hati akan menjadi tenang.. Dan perbanyakkanlah SELAWAT... InsyaAllah semua masalah akan dipermudahkan Allah. Hidup kita, perjalanan kita, bukan kita yang punya kuasa tetapi ALLAH. Kita hanya mampu sabar tapi yang mendatangkan dan menyelesaikan semua masalah tu hanya ALLAH je... PASAKKAN KEIMANAN bahawa hanya ALLAH tempat kita bergantung :-)

Dalam entry kali ini saya nak kongsikan offer yang tak boleh dilepaskan ANDA dan KITA SEMUA yang ambil berat akan kesihatan. Sama ada kesihatan diri kita sendiri, suami kita, isteri kita, mak ayah kita, pakcik makcik kita, atau saudara-mara kita. Kalau selalu ada single offer, double offer, kali ni, bulan Januari 2015 ni ada TRIPLE OFFER! Anda boleh dapatkan dengan harga yang JAUH lebih jimat untuk produk ALFALFA, VITA-LEA for CHILDREN dan VIVIX. 

ALFALFA, BUY 6 FREE 1.

VIVIX, BUY 6 FREE 1.

VITA-LEA for CHILDREN, BUY 3 FREE 1.


Rakyat Malaysia memang suka PROMO PROMO ni. Lebih-lebih lagi yang FREE. 

Apakah kebaikan Alfalfa? 

Antaranya, ia baik untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi yang boleh dijadikan sebagai 'milk booster', yang baru lepas bersalin, yang menderita simptom resdung, alahan, yang ada masalah keputihan (bagi wanita), yang ada masalah nak bertenaga lebih lama (bagi lelaki/suami), yang ingin merapatkan keintiman (bagi isteri), yang ingin detoks darah agar hilang segala jerawat-jerawat di muka dan juga bagi yang mementingkan kesihatan menyeluruh. Alfalfa memang RAJA segala tumbuh-tumbuhan kerana keistimewaannya. Malah ia dah digunakan dalam herba tradisional sejak 1500 tahun yang dahulu. Nak tahu lebih lanjut, baca Alfalfa Complex : Supplemen Terbaik untuk Dalaman Wanita dan Lelaki.

Apakah pula kebaikan Vivix?

Antaranya, ia bertindak sebagai anti-penuaan, anti-oksidan dan anti-kanser yang paling unggul. Ia bertindak memperbaiki sehingga ke peringkat cellular dan DNA di dalam tubuh badan. Ia boleh memberikan tenaga dan melambatkan penuaan disebabkan radikal-radikal bebas. Vivix ini tiada supplemen di dunia yang seumpamanya. Pesakit kanser pun cari Vivix. Nak tahu lebih lanjut, baca Ada Saudara-mara yang Sakit Kronik? Usahalah dengan Vivix. Juga testimoni sebenar mak mertua saya yang dah cuba makan Vivix, baca di Yang Terbaik untuk Mak.

Apakah kebaikan Vita-Lea for Children?

Vita-Lea for children ni dah lama tak ada di Malaysia dan sekarang ia dah kembali semula dengan formula yang lebih baru :-) dan terus dengan offer BUY 3 FREE 1. Kali ini dengan perisa yummy GRAPE flavour. Daripada anak-anak kunyah mentos la, gula-gula la, lolipop la,... lebih baik hisap dan kunyah multi-vitamin kan? Vita-Lea for children ini khas untuk kanak-kanak yang berumur 4 tahun ke atas yang susah nak makan makanan berkhasiat dan yang aktif. Ia menyediakan 19 vitamin dan mineral yang penting, sumber kalsium untuk pembinaan tulang, sumber harian tambahan bagi Vitamin B dan baik untuk kesihatan secara keseluruhan. 


Jadi jangan lepaskan peluang dan OFFER yang menarik ini, hanya pada bulan Januari 2015 ini sahaja.

Shaklee memahami yang bulan ni merupakan bulan anak-anak memulakan persekolahan pada tahun 2015. Jadi, manfaatkan promosi ini sebaiknya dan dapatkan supplemen multivitamin yang SANGAT BAIK Vita-Lea for Children untuk nutrisi harian anak-anak. Masa dan usia anak-anak hanya satu kali sahaja, jadi bantulah mereka dengan memberikan khasiat yang penting untuk tumbesaran mereka. 

Untuk pengetahuan lebih lanjut dan untuk order, boleh hubungi saya di:

SMS/Whatsapp : 012-6753078
PM saya di FB : www.facebook.com/wansyahida

Saya menjanjikan harga yang terbaik dan full consultation as well InsyaAllah. Repeat customers will forever be my regular customers :-)
 
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjaga pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:

KONSULTASI PERCUMA
HARGA ISTIMEWA dan
PELUANG BISNES bersama SHAKLEE !!
Wan Syahida
Shaklee ID: 1143254
wsyahida@yahoo.com
012-6753078 (SMS/Whatsapp)
Facebook : Wan Syahida Kahar
Instagram : @shye_healthnutrition

Post a Comment

 
Top