0
Teks : Wan Syahida Kahar
Gambar : Koleksi produk

Bismillah.

Anak asyik layan TV dan games je? Terlalu banyak masa layan gadget? Pening mak bapak. Atuk nenek pun bosan tengok cucu-cucu asik main gadget. Apa kata cuba alih minat anak dengan buku-buku boleh tulis dan padam ni! Best tau. Dah la boleh conteng-conteng. Pastu boleh padam dan conteng balik semula. Conteng la banyak mana nak. Dalam masa yg sama anak boleh belajar menulis dan mengenal objek. Mak bapak pun boleh join the fun. Pastu ada 8 buku sekaligus. Semua sepupu-sepupu anak pun boleh ikut sama conteng-conteng. Sorang satu buku. Tak yah gaduh. Siap boleh padam dan tulis semula. Jimat betul. :-)

Siap boleh dapat FREE 4 buah Buku Mewarna kalau order ni. Ini betul-betul berbaloi ni. Seronok anak. Tak la bosannn je tengok TV manjang. Mak bapak pun suka tengok anak-anak ada aktiviti baru nak buat. Best kan!!

Info Produk :
================================
Koleksi 8 buah buku untuk anak belajar menulis.
================================
  • Setiap buku dibekalkan pen marker dan anak anda boleh tulis dan padam berulang kali...
  • Ada 8 muka termasuk kulit depan dan belakang, setiap muka berwarna-warni dan menarik perhatian anak anak...
  • Anda tak perlu risau anak suka menconteng...
  • 8 buah buku boleh tulis dan padam sesuai untuk anak-anak yg sedang belajar menulis..
===============
Senarai tajuk yang ada:
===============
 

1. Mari Belajar Menulis Abjad Huruf Kecil

2. Mari Belajar Menulis Abjad Huruf Besar

3. Mari Belajar Menulis Nombor, Bentuk dan Warna

4. Mari Belajar Menulis Badan Saya

5. Mari Belajar Menulis Binatang

6. Mari Belajar Menulis Kenderaan

7. Mari Belajar Menulis Buah-Buahan dan Sayuran

8. Mari Belajar Menulis Jawi









Tu je?

TUNGGU !!

ORDER hari ini untuk dapatkan FREE 4 buah Buku Mewarna !! Sementara stok masih ada.

Berminat untuk ORDER? Harga PROMOSI : RM 55 sahaja (tidak termasuk harga pos laju)

Pos Laju ke Semenanjung Malaysia : RM 8.50
Nationwide ke Sabah/Sarawak : RM 7

===========================
2 Langkah Yang Mudah Untuk ORDER :
===========================

Langkah 1:
✔ Buat pembayaran ke akaun Maybank 164182408771 (WAN SYAHIDA BT WAN ABD KAHAR).
 
 
 
Langkah 2:
PM kami di http://www.facebook.com/messages/IslamicKidsShop  atau SMS/Whatsapp ke 012-6753078.

Post a Comment

 
Top